Siestafestivalen gör en exklusiv bokning: Death Cab for Cutie

Death Cab for Cutie gör en exklusiv Sverigespelning på Siestafestivalen som arrangeras den 31 maj till 2 juni i Hässleholm. Därmed har Siestafestivalen definitivt tagit steget till att tillhöra en av sommarens mest intressanta musikfestivaler.

Här är ett pressmeddelande om bokningen:
Senaste skivan ”Codes and Keys” släpptes i maj förra året och med gudabenådade melodier inramade av den snyggaste och mest spännande produktionen i modern indiepop gör Death Cab for Cutie skäl för sin stjärnstatus.
De har aldrig varit speciellt publikfriande och istället fått sin karriär genom hårt arbete, noggrant musikskapande och genom att helt enkelt bli många människors absoluta favoritband (det är sån kärlek som sprider musik till massorna).
I flertalet intervjuer kan man läsa om hur de älskar Sverige, att trummisen har fler inspelningar av konserter från Norden än från någon annanstans och vi kan mer än hoppas på att deras spelning här kommer att bli en av dom. Framför världens bästa festivalpublik kan det ju inte bli annat än episkt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

21 februari, 2012

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *