Här är orden av Sven Wollter som P4 censurerade

Skribent:

Sven Wollter har intervjuat i radion i P4, men allt han sade föll tydligen radioredaktören i smaken. Em del klipptes bort. Detta sprids nu på Facebook, där jag hämtat upp det.
Detta lär vara vad P4 censurerade och som Sven Wollter inte fick säga i radion:

”Kan man tänka sig något mera hjärtlöst än förslaget om tio års höjning av pensionsåldern? Jag blir så förbannad att jag får blodsmak i munnen. När man äntligen får chansen till ett nytt liv, som man knegat för i alla sina dar, ja då skall man bli snodd på det för att dom som sitter på stålarna inte vill lyfta på rumpan och släppa till vad som behövs, medan ungt folk får vänta i evigheter på en chans i arbetslivet.

Ett enda liv har vi, en enda kort stund på jorden, och då skall några småljugande äggskallar komma och försöka bestjäla oss på det viktigaste vi har när hösten tonar in. Vår tid. Vår dyrbara tid i ålderdomens frihet. Men det är helt i stil med gamla traditioner från det hållet.”

”Alla hjärtans dag känns som ett hån när jag tänker på alla dom som ­bara möter stenhjärtan i vårt allt mer förhårdnade fosterland. Sockrade ­gelehjärtan smakar kanske gott men bästa användningen skulle vara att ta tusen ton av dom och vräka dom över maktens boningar.

Dags för de hjärtlösa att få smaka på folkets hjärtan. Tack för att ni orkade lyssna på denne argsinte pensionär. Jag skall inte klaga, jag får ut dryga 17.000 i pension.”

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

19 februari, 2012

Det här inlägget har 2 kommentarer.

 1. Bo Grahn skriver:

  Ful retorik eftersom R inte vill höja pensionsåldern 10 år för alla utan för dom som vill, kan, orkar etc. Sossar och andra vänstermänniskor kör med en väldigt låg debattnivå.

  • Af Dunkelspel skriver:

   Självklart vill inte reinsvälten höja pensionsåldern för alla, men vill du kunna äta dig mätt och behålla din bostad så får du nog räkna med att jobba tills du stupar i högerns Sverige.

   Moderaterna och fredrik har en förkärlek för att undanhålla sannningen de gånger de inte helt ogenerat blåljuger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *