Internetleverantörer i Nederländerna vägrar blockera Pirate Bay

Skribent:

Antipiratgruppen Brein har begärt att Internetleverantörer i Nederländerna blockerar Pirate Bay. Ett första domstolsbeslut har ålagt två leverantörer att blockera Pirate Bay. Ytterligare två har fått brev från Brein men sagt att de inte tänker spärra Pirate Bay utan domstolsbeslut. De första två har överklagat ordern från domstolen.

Leverantörerna hävdar att censur är fel väg gå. Det behövs nya affärsmodeller som gör webbplatser som Pirate Bay onödiga. Utveckling istället för censur. Det är en diskussion vi känner igen och det är på något vis välgörande att se att det fortfarande finns ett motstånd mot censur av internet.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , ,

31 januari, 2012

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *