Skandalpressen kokar soppa på spik när Maria Lundqvist ersätts av Louise Hoffsten i SVT:s Stjärnorna på slottet

Maria Lundqvist hoppar av Stjärnorna på slottet, berättar flera medier, bland annat Aftonbladet.

Hon ersätts av Louise Hoffsten.

När SVT skickade ut pressmeddelande om att Maria Lundqvist hoppar av slottsåpan angav skälet till ”personliga skäl”.
Nu bråkas det om det är rätt eller inte.
Enligt AB är det en konflikt om detta nu.

Ord står mot ord.
SVT menar att anledningen till Maria Lundqvists oväntade avhopp är ”personliga skäl”.
Nu får kanalen mothugg från skådespelerskans läger.
– De vill inte att det ska låta som att något är fel med programmet, säger Maria Lundqvists agent Stina Cars Westrell.

Rubriken ” – Det var dumt, SVT” är väl lågvatten, med tanke på det substanslösa innehållet i artikeln.
Maria Lundqvist verkar ha tackat ja till att vara med i programmet lite för snabbt. Skälet att hon hoppat av verkar inte vara något annat än tidsbrist. tidsbrist. AB berättar att Maria Lundqvist har fullt upp med att pendla till Thailand där hon spelar in SVT-serien ”30 grader i februari” och i Sverige har hon sin pågående föreställningsturné.
Det är inte konstigt att då bestämma sig för att tacka nej. Att hon först tackade ja var väl inte så konstigt det heller. Det måste ändå vara lite smickrande att bli tillfrågad. Maria Lundqvist är inte den första i världen som är tidsoptimist. Jag har själv en förmåga att överskatta hur mycket jag hinner med och får fullbokade scheman ibland.

Louise Hoffsten är en spännande musiker. Hon är ett bra alternativ, jag ser fram emot att få veta lite mer om henne när slottsåpan väl sänds i vinter. ”Stjärnorna på slottet” spelas i år in på Görvälns slott utanför Stockholm. Inspelningsstart sker den 7 augusti och programmen sänds runt jul.

Relaterat: Aftonbladet

Från SVT:s sida om Stjärnorna på slottet:
Skådespelarna Johan Rabaeus, Johan Rheborg, Kim Anderzon, sångerskan Louise Hoffsten och artisten Christer Lindarw blir de nya ”Stjärnorna på slottet”. SVT:s tittarsuccé spelas in i sommar på ett nytt slott, Görvelns slott utanför Stockholm.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

4 juni, 2011

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *