Hultsfredsfestivalen har bokat The Prodigy

Skribent:

Hultsfredsfestivalen fick ju så sorgligt lägga ned förra sommaren. I år är de tillbaka och med dagens besked om bokningen av The Prodigy har festivalen visat att den vill vara med och slåss om publiken.

Göteborgsposten berättar om bokningen:

The Prodigy är klara för sommarens Hultsfredsfestival. De brittiska ravepionjärerna, som är kända för låtar som Firestarter och Smack my bitch up, släppte albumet Invaders must die 2009.
Hultsfredsfestivalen äger i år rum den 14-16 juli.

På Hultsfredsfestivalen deklareras stolt:

Music For The Jilted Generation formade en hel generation av ungdomar med sin totalt besinningslösa uppfattning om hur musik faktiskt kan låta. Dessa ungdomars storasyskons barn står nu i skottgluggen när rymdskeppet The Prodigy landar intill Hulingens strand. Vi säger även välkommen Paper! Det här tar aldrig slut.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

27 april, 2011

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>