Sisters Academys modevisning på Debaser Medis

Femton unga talanger inom modebranschen ska släppa en kollektion tillsammans med Sisters Academy – Kulturbloggen besökte deras modevisning.

Så här har Camilla Wellton, som är en av modeskaparnas, sagt om mode:

”Mode är en initiation till självkännedom: genom att förstå vad man bär och hur man bär det påverkar ens sätt att uppleva sig själv, prata och röra sig; vilka sociala miljöer man väljer att utforska. Så klart även hur andra upplever en och behandlar en. Detta påverkar till en enorm grad hur ens resa genom livet företas.”

Jag skulle vilja beskriva kollektionen som surrealistiskt realistisk. Det kändes nästan som att modellerna bytte skepnad i ljuset av vilken vinkel man iakttog dem i. Tonerna var var oftast blekt svart/vit/gråa utan att för den sakens skull vara dystra.

Läs mer på Sisters Academys hemsida.

15 april, 2011

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *