Skivrecension: Destruction med Day of Reckoning

Skribent:


Artist: Destruction
Titel: Day of Reckoning
Betyg: 4
Utgivningsdatum: 2011-02-18

Första spåret The Price var nästan övermäktigt. Jag var tvungen att ställa om till trash metal mode och lyssna igen. Destruction bjuder inte på den lite tama och trötta ”big four” varianten som vi fått på senare år. Nej, det här är tillbaka till tunga gitarrer och den aggressivitet som formade trash metallen i begynnelsen. Det handlar alltså inte om vacker skönsång och list producerad hårdrock.

Det jag uppskattar med Day of Reckoning är att det inte bara handlar om fart och kraft utan också en rejäl portion finess med snygga riff, slingor och arrangemang. Men visst, det kvarvarande intrycket är ett rejält tryck, aggressivt och full fart framåt! Ytterligare ett band på listan att se på Sweden Rock i sommar.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

3 mars, 2011

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *