Releasefest för Stockholm Fashion Week Magazine på Lilla Baren, Riche

Skribent:

Måndagen under StockholmFashion Week bjöd bland annat på en releasefest för veckans magasin.
Inne på Riche fick man en knapp som drinkbiljett, min var en glasklar kulknapp, gratisdrinken som oftast hälldes upp i isfyllda tumblers var campari och schweppes russian med citron som garnityr.

Med en knapp meters mellanrum låg magasinet i mindre högar längs den svarta bardisken, på en väggduk bredvid DJ-båset visades ett antal designers små kollektionsfilmer i loop medan lättsmält indiepop spelades. Längs framsidan av bardisken hängde de svarta tygkassarna med Stockholm Fashion Week’s logo som gav ett fräscht intryck.

Lokalen fylldes snabbt av de inbjudna gästerna med svarta ytterplagg som avslöjade många ljusa neutrala nyanser när de togs av. Likaså nagellacken var på många i olika ljusa, neutrala brunbeige nyanser. Minglet var i full gång, fotografer strövade runt och tog foton medan barvärdarna fyllde skålen med knappar.

Värdinnorna från Moderådet delade ut de svarta tygkassarna innehållande ett exemplar av magasinet samt ett prov på Weledas organiska vitaliserande dagkräm, en av de två huvudsponsorerna för själva veckan.

Här hittar du Stockholm Fashion Week Magazine:

7 februari, 2011

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *