The Tarantula Waltz blir förband åt Iron & Wine på deras Sverigeturné

Skribent:

The Tarantula Waltz är svenskfödde Markus Svenssons alter ego. Han blir förband åt Iron & Wine på deras Sverigeturné.
Pressmeddelandet:
The Tarantula Waltz är svenskfödde Markus Svenssons alter ego.
I våras släppte han sin andra skiva” Did Not Leave to Find but to Forget, to Leave Behind” den fick makalösa recensioner i Sverige och han är nu nominerad till årets singer/songwriter på Manifestgalan.
Det är Stuart Sikes som mixat senaste skivan ”Did Not Leave..”, förutom att han låg bakom White Stripes – White Blood Cells så har han också producerat Cat Powers tre senaste skivor samt bland annat The Willowz och Phosphorescent. I vår släpper The Tarantula Waltz den efterlängtade nya Ep:n ”Tinderstick neck” och efter förbandsspelningarna med Iron & Wine väntar en lång Europaturné med Christian Kjellvander.

28 januari, 2011

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *