Se Al, Marc & Sandys nya video "Die Here On Your Floor"

Skribent:


Nu är videon till “Die Here On Your Floor” klar.

2007 bestämde sig Daniel Filipsson, sångare och gitarrist i indiebandet South Ambulance, för att starta ett soloprojekt. Resultatet blev Al, Marc & Sandy.

Namnet refererar till den splittrade inställning Daniel säger sig ha till sin egen musik. Från att ha spelat de flesta instrument själv har har involverat fler och fler och när han nu spelar live ser du honom tillsammans med Stefan Lindström, Mattias Persson, Daniel Gamba, Sami Al Fakir och Miki Anagrius. Deras få men exklusiva spelningar har redan blivit smått legendariska.

Första Ep:n ”Mike” släpptes 2009 och innehåller de tre första låtarna skrivna för Al, Marc & Sandy, inspelade i Daniels källare. I maj 2010 kom andra ep:n ”Three fades and you’re out”. Debutalbumet är under konstruktion och kommer släppas i januari 2011.

Recensenterna säger att Al, Marc & Sandy´s episka men direkta musik låter som Brian Wilson, Sigur Rós, Ultravox och Abba.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

7 oktober, 2010

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *