Karate Kid i nya Danko Jones videon

Skribent:

Ett pressmeddelande berättar om Danko Jones nya video:

I förra Danko Jones videon (till Full Of Regret) hade Elijah Wood, kanske mest känd från Sagan om ringen trilogin, en utav huvudrollerna tillsammans med Selma Blair, Lemmy Kilmister och Mike Watt. Inför inspelningen av videon till nya singeln Had Enough insåg bandet att det krävdes något speciellt för att toppa det. Valet var självklart och det är med glädje vi kan berätta att Ralph Macchio – huvudrollsinnehavaren i den tveklöst största trilogin någonsin – valt att medverka. Du läste rätt – Karate Kid! Daniel-san i egen hög person alltså. I videon spelar han en galen vetenskapsman som har upptäckt ett sätt att klona sig själv och bandet får i uppdrag att sätta stopp för honom. Handlingen är att ses som en prequel till Full Of Regret och utöver Ralph dyker även komikern Don Jamieson (That Metal Show / VH1) upp. Nästa år kommer ännu en stjärnspäckad video för att avsluta deras alldeles egna lilla trilogi.

I verkligheten har tyvärr inte Danko tid att sätta stopp för några galna vetenskapsmän då han själv är upptagen med att experimentera i hur många av de absolut största namnen inom rock man kan spela med. I måndags öppnade de tillsammans med Korn för självaste Ozzy Osbourne på en fylld arena i Paris och nu är de för fjärde gången i år ute tillsammans med Guns ‘N Roses. Nästa månad väntar en headlineturné där flera av spelningarna redan närmar sig slutsålt.

Kommande Sverigedatum:

9/10 – Globen, Stockholm (NHL premiär)
9/10 – Debaser Medis, Stockholm
13/10 – Trädgår’n, Göteborg
14/10 – KB, Malmö

Ett exklusivt behind-the-scenes klipp går att se här:

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

23 september, 2010

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *