Sång och orkesterprakt i ett ridhus på Örtofta slott


I söndags eftermiddag var jag med om en fantastisk konsertupplevelse. Det är ju inte var dag man får möjlighet att lyssna till en helt ny orkester, som dessutom består av ett sjuttiotal professionella musiker. Lägg till att vi dessutom fick lyssna till fyra solister varav minst en av dem Olga Trifonova får räknas till absolut världsklass, efter att ha sjungit på Metropolitan Opera i New York och fått Rysslands finaste utmärkelse som en sångare kan få av, Putin.

Claire Bradshaw har gjort stor succé som Carmen i en rad föreställningar på Royal Albert Hall i London och till detta skall du också lägga Joachim Bäckström vårt senaste tenorfynd, som redan han avslutade sin utbildning fich sjunga Don José På Det Kongelige Teater i Köpenhamn.

Vi får inte glömma Carry Persson, som i programbladet benämns exilskåningen eftersom han numera bor i Schweiz annars är han kanske mest känd för att ha varit en del av José Carreras världsturné för ett par år sedan.

Vill du läsa mer om denna upplevelse besök min blogg Operalogg

7 september, 2010

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *