The Waterboys gör fyra Sverigekonserter i april 2018

Skribent:

The Waterboys gör fyra Sverigekonserter i april 2018.

Ett prewssmeddelande:
Mike Scott och hans The Waterboys spelade i Stockholm i lördags på ett slutsålt Münchenbryggeriet. Som vanligt gav de en helt fantastisk konsert, och nu är det klart att bandet återvänder till Sverige för fyra konserter i april. Den 13 april spelar de på Flygeln i Norrköping, 14 april på Konserthuset i Göteborg, 15 april på Slagthuset i Malmö och den 16 april på Cirkus i Stockholm.

Få band, om något, har utvecklats, förändrats och varierat sitt uttryck så mycket under sin livstid som The Waterboys. Med bandets enda fasta medlem, Mike Scott, har bandet sedan starten 1983 ändå alltid låtit The Waterboys, oavsett om inspirationen kommit från post-punk, rock n roll, country, keltisk folkmusik eller bluesen.

MIKE SCOTT har med sig följande musiker:
STEVE WICKHAM (Elektrisk fiol, mandolin)
RALPH SALMINS (Trummor)
BROTHER PAUL (Keyboards)
DAVID HOOD (Bas)
ZACH ERNST (Lead Guitar)

13 november, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *