Lyssna: First Aid Kit – ”It’s a Shame”

Foto: Lauren Dukoff

First Aid Kit är tillbaka med ”It’s a Shame”.

Ett pressmail:
Efter den enorma succén med förra albumet ”Stay Gold” från 2014 så är systrarna Johanna och Klara Söderberg tillbaka med singeln ”It’s a Shame”, som hade premiär hos Zane Lowe på Beats 1 radio igår kväll. Låten är inspelad i början av 2017 i Portland, Orgeon i USA och producerad av Tucker Martine (My Morning Jacket, Laura Veirs m.fl.). Klara och Johanna berättar om låten:

Vi åkte till Los Angeles förra vårenoch spenderade fem veckor med att skriva låtar. Det var en tuff tid för oss båda. Vi var på en vacker plats där solen sken men vi kände oss mestadels ledsna och ensamma. ”It’s a Shame” är en låt som handlar om den tomhet och desperation som man känner efter en relation har tagit slut. Hur man är redo att gå långt för att döva smärtan och känna sig mindre ensam.

I samband med singelsläppet åker First Aid Kit på USA-turné, med stopp i San Francisco, Los Angeles, New York och Austin, Texas.

29 september, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *