Vinn filmen Baby-bossen som dvd eller bluray

Skribent:

Baby-bossen är en riktig feel good-film. Baby-bossen släpps för digitalt köp 21 augusti, på DVD, Blu-ray, 3D Blu-ray, UHD och VOD 4 september.

Handlingen kretsar kring sjuårige Tim som inser att föräldrarnas kärlek svalnar när hans lillebror kommer till världen – klädd i kostym visar brorsan att det är han som bestämmer. När Tim upptäcker att babyn är på ett hemligt uppdrag går han med på att hjälpa sin lillebror i ett spännande äventyr som kan förändra världen.

Vad gör du om ett spädbarn i affärskostym med en portfölj i högsta hugg kliver ur en taxi utanför ditt hus och dina föräldrar säger att det är din nye lillebror? Sjuårige Tim blir jätteavundsjuk på all uppmärksamhet den nya söta babyn får, för att inte tala om hur misstänksam han blir när babyn uppträder konstigt när inte föräldrarna är i närheten.

När Tim sen upptäcker att den lille kan prata som en vuxen försöker han få föräldrarna att genomskåda babyn, vilket slutar med husarrest för honom själv. Men då babyn – eller ’bossen’ som han vill bli kallad – berättar för Tim att han är på ett hemligt uppdrag för att ta reda på varför valpar blivit mer omtyckta än bebisar så beslutar sig Tim för att hjälpa honom. Det blir början på en hisnande resa för dem båda.

Kulturbloggen har fått tag på två exemplar av filmen som dvd och ett exemplar som bluray – som våra besökare nu kan tävla om.

Tävlingen är avslutad – vinnarna är kontaktade via epost.

Så här gör du om du vill vara med och tävla om filmen:
Maila till
kulturbloggen snabel-a gmail punkt com
Skriv en motivering till varför just du ska vinna.
Glöm inte att skicka med din postadress, om du vinner måste vi kunna posta filmen till dig.
Du måste också ange om du vill vinna filmen som DVD eller Bluray.
Tävlingen avslutas 4 oktober 2017 kl 15.00. Då måste du ha skickat ditt tävlingsbidrag.

20 september, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *