Stockholm Fringe Festival med 100 akter startar 5 september

Skribent:

Stockholm Fringe Festival, STOFF, har slagit rekord i hur många som sökt till festivalen. 2.200 artister från 82 länder har ansökt, berättar festivalens grundare Adam Potrykus till Dagens Nyheter. Festivalen kan ta emot 100 akter, så alla fick inte plats.

STOFF pågår i fem dagar och invigs den 5 september 2017.

Stockholm Fringe Festival är i grunden en plattform för unga oerfarna artister där publiken har chansen att möta morgondagens stjärnor, chansen att ha sett de framtida stjärnorna innan de slagit igenom stort. Det betyder dock inte att inga etablerade artister är med i programmen. Till exempel invigs festivalen av Sven Melander och på standupklubben Oslipat ska komiker tolka ett nummer av operasångaren Rickard Söderberg som sedan också deltar då han får gå upp och framföra sången.

Programmet är mycket bredd. Där finns politisk teater och där finns bebisföreställningar och där finns en hel scen dedikerad åt kvinnor inom standup.

På festivalens hemsida kan du läsa mer och hitta programmet.

4 september, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *