Popaganda: Janice inleder dag två

Janice, lilla scenen på Popaganda
2 september 2017
Betyg 2

Vi är inte många framför scenen. Det är tidig eftermiddag dag två på Popaganda.

Janice, ett av alla dessa stjärnskott som det pratas om. Lovas en lovande karriär, och kanske är det en karriär på gång, men vi är inte riktigt där än. Ingen riktig hit, en röst som låter bra, sådär lagom hes och full av soul. Tensta Gospel choire är tydligen en bra skola och Janice får sällskap på scenen av en tidigare medlem av kören, Sabina Ddumba.

När Janice sjunger en sång om hennes pappas självmord, finns känslan där. Fler låtar borde få samma känsla för då berör det. Annars är det här en eftermiddag där den stora frågan är, kommer regnet eller inte.

2 september, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *