Popaganda: Two Doors Cinema Club rockar Popaganda

Skribent:

Two Doors Cinema Club på stora scenen Popaganda, 1 september 2017

Betyg 3


Grabbarna från Nord-Irland är tillbaka, och denna gång är deras mål att rocka popaganda. Sedan starten under 2007 har bandet hunnit med en hel del, allt från att deras debutalbum har vunnit Choice Music Prize 2010 för bästa irländska album till att göra reklamer för saker som till exempel telefonföretaget Vodafone.

Men idag har de tagit sig hela vägen från Bangor till Stockholm. Och det blev en trevlig danskväll. De trogna fansen stod längst fram och dem lyckades dra med resten av publiken. Men det var deras scenshow som lyckades sälja hela bandet. Med de 5 stycken skärma som klädde scenen så blev det en trevlig kväll och det var nog ingen som sprang till nästa band besviken.

Text: Moa Johansson Maliniemi

Foto: Thomas Johansson

2 september, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *