Popaganda:: Hurula tänder publiken

Hurula på lilla scenen på Popaganda

Betyg, en brinnande fyra

Hurula har haft en hektisk sommar, han vandrar fram och tillbaka på scenen. Som en stressad tiger i en bur.

Redan innan Robert Hurula gått på scenen så hörs det, ”Jag var 22 när jag lämnade Luleå men jag bär den staden i hjärtat var jag än går ” och trots att vi befinner oss på söder i Stockholm så hakar många på i texten som går på repeat hos publiken en kvart innan Hurula ska börja spela.

Redan vid första riffet är publiken med på noterna. Detta ska bli en kärlekskväll mellan Hurula och publiken på Popaganda. Allsången ekar vid ”helvete här” och ”Stockholm brinner”. Ikväll är det söder som brinner och det var Robert Hurula som tände på. Ingen vill att denna kärlek ska ta slut, men en kärlek med Hurula brinner fort. Snart ekar det sista riffet och Robert Hurula har gått långt på scenen, fram och tillbaka som en vålnad. 

2 september, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *