Popaganda:: The Vaccines injicerar rockig energi

The Vaccines på Stora scenen på Popaganda 2017

Betyg 4

The Vaccines väcker Popaganda. Halv fem en solig eftermiddag känns inte så mycket Rock and roll men det skiter sångaren Justin Young i. Här ska det rockas och här ska det laddas med energi.

The Vaccines 2017, sex år efter den dundrande succén på indiescenen är fortfarande ett ROCKBAND även om de spelar bättre, väljer inte den enklaste lösningen på melodierna. Popagandas publik får höra ett par nya låtar, och dom låter ungefär som de gamla, men lite mer polerade.

Där ska Vaccines akta sig, de får inte bli för polerade, för välspelande. Fortfarande är det ett riktigt ROCKBAND och vi får en riktigt trevlig eftermiddag på Eriksdalsbadet, och scenen ligger i skugga så vi kan drömma lite om att vi är på en liten skön rockklubb.


1 september, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *