Popaganda: Ana Diaz, kort men lockande bra på Popaganda

Ana Diaz på Lilla scenen

Popagenda 2017

Betyg 3

Ana Diaz, först på den lilla scenen på Popaganda 2017. Lite mer folk, fler som smitit från jobb och skola. Anas pop på svenska med rötterna i soulen passar perfekt i den flödande solen. Publiken dansar fastän klockan är strax innan fyra en fredag eftermiddag.

Scenen är svart och Ana och bandet är också klädda i samma populära söderfärg. Det här är pop för Popaganda och när hon sjunger sin största hit ”Starkare” blir det faktiskt lite allsång bland publiken. När Jon slutar med ”Nästan där” önskar jag faktiskt  att det skulle vara lite mer musik med henne och att Jon slapp spela i strålande sol. Lite mörker och klubbkänsla skulle hon vinna på, trots att hon redan är ett starkt kort.

1 september, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *