Popaganda: El Perro Del Mar inleder ett soligt Popaganda 2017

El Perro Del Mar på Stora scenen

Popaganda 2017

Betyg 3

El Perro Del Mar är en favorit hos Popaganda. Det är tredje gången hon spelar på Popaganda och har i år fått den otacksamma uppgiften att inleda festivalen. Stämningen är loj, många som tänkt komma, är fortfarande kvar på jobb och skolor, ändå gör hon en oväntat bra spelning och det är väl därför hon tillhör en av Popagandas favoriter.

El Perro Del Mar är artistnamnet för Sarah Assbring. Drömsk melankolisk pop, faktiskt ganska perfekt för en fredag eftermiddag och sitta på gräset på Eriksdalsbadet och bara njuta.

Hon och bandet är klädda i vitt, och hennes backdrop på scenen är strimlad, där olika budskap dras fram av folk bakom backdropen. Detta är en lösning jag aldrig sett förut men ändå funkar den. Den lösningen känns också lite som hennes musik, lite hemsnickrad med många lite ovana rytmer och tongångar.

Det inte den mest energigivande musiken men jag njuter ändå av hennes röst. El Perro del Mar är spanska för ”Hunden från havet”, och jag känner mig lite som en hund, som hon smeker medhårs och har det ganska bra där på Popaganda gräsmatta en solig eftermiddag.

1 september, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *