Fotografen Pattie Boyd ställer ut bilder från pophistorien i Uppsala

Skribent:

PATTIE BOYD– fängslande fotografier från pophistoriens hemliga rum. ​Fotografen och tidigare modellen Pattie Boyd är en del av pophistorien. Ställer ut succéutställningen på Uppsala Konsert & Kongress

Den brittiska fotografen Pattie Boyd ställer ut bilder från pophistorien i Uppsala.

Ett pressmeddelande:
Pattie Boyd – fängslande fotografier från pophistoriens hemliga rum

Fotografen och tidigare modellen Pattie Boyd är en del av pophistorien. Hon har inspirerat Beatles och Eric Clapton till flera av deras främsta hits. Hennes fotoutställning på The Beatles Story som förra hösten gjorde makalös succé i Liverpool visas nu i samband med Uppsala Internationella Gitarrfestival. Utställningen kan redan ses från den 12 september på Uppsala Konsert & Kongress.

– Jag är så glad att få vara en del av Uppsala Gitarrfestival. Tack för att ni bjudit in mig! Jag ser mycket fram emot evenemanget, säger PATTIE BOYD.

Pattie Boyd . Pressbild

29 augusti, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *