Veronicas första underbara kväll på Mosebacketerassen (med bildgalleri)

Veronia Maggio på Mosebacketerassen – kväll ett – Vatten och Bröd

Betyg 4

– Det här är kreativt självmord, att spela varje skiva under fem kvällar. Jag har ju inte bara gjort bra låtar, säger Veronica Maggio från den lilla scenen på Mosebacketerassen.

Veronica avslutar sin ganska hektiska sommar-turne med fem kvällar på Mosebacketerassen. 1+1 har hon kallat detta. Den första halvan spelas alla låtar från en skiva, denna första kväll är det självklart ”Vatten och Bröd”. Efter skivans alla låtar börjar en andra del med en gästartist, denna första kväll kommer Kaah in som gäst.

Jag gillar iden, att spela alla låtar hon gjort på skiva, under fem kvällar. Ingen låt kommer undan, den som vill har chansen att få höra just sin favorit. Denna första kväll är det första skivan ”vatten och bröd”. När den skivan kom 2006, möttes den av blandad kritik och speciellt Veronicas sätt att sjunga kommenterades. Nu görs den lite rockigare live, inte riktigt lika bakåtlutad som den är på skiva. Nu är den rolig att höra och det är en bra början på kvällen.

Den andra delen av kvällen är magisk, det är dom stora hitsen från de andra skivorna. Det är Veronica Maggio på bästa humör. Jag har kostat på mig biljetter till två kvällar, ångrar mig nu, för jag är säker på att alla fem kvällarna kommer att bli lika magiska men på ett annat sätt. Detta är inget kreativt självmord, detta är fem magiska kvällar det kommer att pratas om länge. Ni lyckliga som ska se någon av dessa kvällar. Njuta av Sveriges just nu bästa kvinnliga live-artist, som är på ett bra spelhumör.

  

23 augusti, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *