Ruben Östlund ger sig ut på Sverigeturné med Guldpalmen och The Square

Skribent:

The Square skrev in sig i historien när den som första film med svensk regissör på 66 år vann Guldpalmen i Cannes. Nu åker Ruben Östlund och delar av teamet bakom filmen ut på Sverigeturné med Guldpalmen för allmän beskådan, förhandsvisningar och samtal om filmen.

Ett pressmeddelande berättar:
I maj vann Ruben Östlunds The Square filmvärldens finaste och mest prestigefyllda pris – Guldpalmen i Cannes. Nu åker den guld och-diamantbeströdda Palmen ut på Sverigeturné för att allmänheten ska få möjlighet att beskåda priset som närmast kan liknas med ett ”VM-guld” i film, se filmen på förhand, träffa regissören Ruben Östlund och teamet bakom filmen.

-Kom och ta selfies med Guldpalmen, se The Square och hör mig och de andra i teamet berätta om arbetet med filmen, uppmanar regissören, Ruben Östlund.

Turnén kommer innehålla förhandsvisningstillfällen av filmen för allmänheten, möjlighet att ställa frågor till regissör och team och givetvis kan man titta på priset – Guldpalmen. Turnén pågår mellan den 18-31 augusti och sker i samarbete med lokala biografer i respektive stad.

Följande orter (och biografer) får besök av Guldpalmsturnén

18 augusti – Malmö, Spegeln
18 augusti – Lund, Biograf Kino
19 augusti – Halmstad, Biograf Röda Kvarn
19 augusti – Kungsbacka, Biograf Facklan
19 augusti – Borås, Biostaden
26 augusti – Uddevalla, Biostaden
31 augusti – Östersund,Biostaden

11 augusti, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *