”Vargen” album-debuterar med nyskrivna sånger till dikter av Dan Andersson

Skribent:

”Vargen” album-debuterar med ”Sånger från natten, sånger från Dan”, elva nyskrivna sånger till dikter av Dan Andersson (1888-1920). Det är texterna som tilltalar Vargen, med människor i marginalen eller samhällets skuggsida. Albumrelease ”Sånger från natten, sånger från Dan” den 15 september 2017.

Ett pressmeddelande:
Musikaliskt blandas traditionella visor med americana och creedence-country, som i (själv)mordballaden ”Hemlös” och hämndskrönan ”Tjuvskytten”. I låtarna till den ockulta novellsamlingen ”Det kallas Vidskepelse” och den egna ”Sagor från stad, sagor från land” är genren kanske mer odefinierbar, men kategoriseras som sagomusik av ”Vargen” själv.

Ett första smakprov från kommande albumet är singeln ”Sång till Västanvinden”.

8 augusti, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *