Lyssna: Trailer Trash Tracys – Siebenkäs

Londonduon Trailer Trash Tracys har släppt den andra singeln, ”Siebenkäs”, från kommande album ”Althea”.

Ett pressmeddelande berättar mer om detta spännande popprojekt:

Under loppet av deras färgstarka, främmande, och utmanande album Althea, kokar London-duon, Trailer Trash Tracys, ihop en rad olika genrer till musik som är oklassificerbar. Samtidigt som albumet är onekligen vackert och många gånger medryckande, kan det inte definieras som traditionell popmusik. Det verkar ha en mer spontan själ och ett vildare hjärta. Men mer än vad som kan befaras bli endast en filosofisk övning, har Althea växt fram till att bli Trailer Trash Tracys mest ambitiösa och kraftfulla album hittills. Ett album som tänjer på gränserna kring vad modern popmusik kan vara.

6 augusti, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *