Lyssna: Steve Angello – ”Rejoice” och ”Breaking Kind”

Skribent:

Världsstjärnan Steve Angello är tillbaka med två låtar: ”Breaking Kind” och ”Rejoice”.

Som en stående ikon inom dance-genren gör den Grammy-nominerad och multiplatinum säljande DJ/producent Steve Angello sin comeback med två helt nya låtar ”Breaking Kind” och ”Rejoice”. De är de första av flera olika låtar som kommer släppas under det kommande månaderna fram till släppet av det nya albumet ”Almost Human”.

På ”Rejoice” gästas Angello av den erkända predikanten T.D. Jakes (“America’s Best Preacher” – Time Magazine och “One of the Nation’s Most Influential & Mesmerizing Preachers” – The New York Times) och ”Breaking Kind” hoppar frontmannen och keyboardisten från Grammy-nominerade rockbandet Mutemath.

Albumet kommer att släppas i tre olika delar och varje del kommer representera olika tider i hans liv. Idag kom första delen ”Act I – Genesis” som sedan kommer att följas av ”Act II – Inferno” och ”Act III – Paradiso”.

6 augusti, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *