Säkert! x 2 på Way Out West

Skribent:

Annika Norlin, Säkert. Foto: Elin Berge

Annika Norlin och Säkert! gör två spelningar på Göteborgs musikfestival Way Out West nu i augusti.
Ett pressmeddelande berättar:
Annika Norlin är en av Sveriges mest begåvande artister någonsin. På en så många plan att det är orättvist. Just därför känns det extra kul att kunna erbjuda ett extra och kompletterande konserttillfälle med Säkert! under Way Out West-helgen. Denna i en mer avskalad och intim skrud på området ”Höjden” i Slottsskogen nu på torsdag 10 augusti klockan 14.30.

På natten mot söndag klockan 00.45 gör Säkert! sin andra konsert, på Bananpiren, under Stay Out West-flagg och uppbackad av ett mäktigt sjumannaband.

Läs Annikas egna ord:
Lördag 00.45 spelar vi på Bananpiren på Stay Out West. Känns i teorin som min drömfestivalspelning, att det ska vara mörkt och svettigt och sjumannaband och ljus som äntligen syns trots att det är sommar.

Men i sommar har vi även gjort ett par spelningar i liten, avskalad sättning och fattat att det också passat oss ganska bra. Så när Way Out West nu frågade om vi ville komplettera vår Bananpiren på lördag-spelning med en Höjden på torsdag-spelning kändes det helt rätt. Höjden-spelningen kommer bli en fest för alla som brukar sura över att trummorna överröstar texterna.

Vi kommer spela nästan helt olika låtar på de olika spelningarna, de kompletterar alltså varandra, så kom gärna på bägge! Det är dessutom 18-årsgräns på Bananpiren har vi fattat, så om man är under 18 kan man komma till Höjden.

Alltså:

Torsdag, 14.30, Höjden, Way Out West: Säkert! avskalat
Bara sång, gitarr, klaviatur och orgel. Kommer bli en liten, avskalad och avslappnad spelning. Ta med en kaffe, sitt ner och önska låtar. Obs vi får se om vi kan dom.

Lördag, 00.45, Bananpiren, Stay Out West
Sju personer, trummor, bas, ljus, gäster osv.

Annika Norlin

4 augusti, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *