Lyssna: Ulrik Munther – Coffee in Shanghai

Skribent:

Ulrik Munther har släppt en ny singel – Coffee in Shanghai.

För två år sedan släppte Ulrik Munther ”Allt jag ville säga”, ett album med texter av Jonas Gardell. Han har även gjort både Melodifestivalen och skådespelat i Indie-thrillern “Efterskalv”.

I höst planerar han att släppa en EP med nya låtar men redan nu har han släppt upp en feelgood sommarsingel som heter Coffee In Shanghai. Inför släppet har Ulrik involverat sina fans genom att låta dom skapa omslag till singeln i sociala medier och valt ut det han gillar bäst. Låten släpptes fredag 14 juli.

I ett pressmail skriver Ulrik Munther om den nya singeln:
– Det är en oerhört lättsam och lite naiv låt om att vilja börja om på nytt med den man älskar, och det är väl en rätt stor kontrast till Allt Jag Ville Säga-albumet, och skiljer sig också rätt mycket från kommande EP:n så jag kände att ska jag släppa den så är det är nu eller aldrig.
Jag är inte längre signad till något skivbolag, vilket kanske kan låta som att det går utför, och vem vet, det kanske det gör haha, men det känns jävligt skönt att stå på egna ben för första gången.
Jag har ett gäng fantastiska fans, och den här låten är framförallt till dem. Därför tyckte jag också det kändes kul att låta dem designa omslaget.
Hoppas att ni gillar låten!

14 juli, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *