Lyssna: Coldplay – “A L I E N S” (intäkterna går till Migrant Offshore Aid Station)

Skribent:

Coldplay har släppt nya låten “A L I E N S” från deras kommande Kaleidoscope EP.

“A L I E N S” är samskriven av Brian Eno och producerad av Eno and Markus Dravs (Arcade Fire, Mumford & Sons, Kings Of Leon). Låtens animerade lyric-video, som är regisserad av Diane Martel, finns tillgänglig här!

Coldplay kommer att donera alla intäkter från låten till Migrant Offshore Aid Station (MOAS), en internationell och icke-statlig organisation som räddar migranter och flyktingar som är i fara till sjöss i Medelhavet.

Kaleidoscope EP släpps digitalt den 14 juli och på CD samt vinyl den 4 augusti.
1. All I Can Think About Is You
2. Miracles (Someone Special) – Coldplay & Big Sean
3. A L I E N S
4. Something Just Like This (Tokyo Remix) – Coldplay & The Chainsmokers
5. Hypnotised

OM MOAS
MOAS är en registrerad välgörenhetsorganisation baserad på Malta. Organisationen syftar till att förhindra förlust av liv genom att tillhandahålla professionella sök-och räddningstjänster längs världens dödligaste gränsövergång – havet.

Sedan år 2014, då MOAS grundades, har de vuxit till en internationell organisation och har räddat och hjälpt över 39 000 män, kvinnor och barn i centrala Medelhavet och Egeiska havet. MOAS-teamet är verksamt med tillgångar i form av räddningsfartyg Phoenix och flygplan. De består av professionell sök -och räddningspersonal, medicinsk besättning och ett internationellt team med medhjälpare.

MOAS fortsätter att förespråka långsiktiga lösningar och skapa regelbundna alternativ till sjöövergångar, strängare gränskontroller, försämrade villkor i transitländer – som Libyen, Turkiet och Grekland – och andra brister på alternativ som tvingar asylsökande att ta sig via farliga rutter både på land och till sjöss.

För mer information om MOAS: www.moas.eu

7 juli, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *