Feberhet Miss Li väcker ett bakrusigt Bråvalla


Miss Lis rafflande röda och randlösa ridå väcker Bråvalla ur sin bakfylla. Den prickiga scenen matchar artisten själv, iklädd dagens röda prickkreation. Hon inleder med ett glatt rop av ”Jag har 40 graders feber, så ni får vara snälla mot mig!”, ett uppmanade som publiken tar på största möjliga allvar. Trots sjukdom och den arla festivaltimmen (13:00) levererar Miss Li en av helgens höjdpunkter. Hennes röst var raspig och hennes energi skulle kunna liknas med orkan – den drog in oss alla och när vi kom ut på andra sidan visste vi inte riktigt vad som hade hänt, men vi visste att någonting hade förändrats.

Att många av våra större artister hade en minst sagt intressant start på sin karriär kommer inte som en överraskning, men att Miss Li började lägga upp sin egen musik på MySpace i 2006 känns lite otippat. Den föredetta Borlängebon har gjort allt från att skriva musik med Lars Winnerbäck till att vara med i Så Mycket Bättre. Efter tre års paus är hon nu tillbaka för framträda på Panoramascenen på Bråvalla.

”Jag skulle kunna krama er alla!” utbrister hon några låtar in, och i slutet av dagens framträdande hoppar hon ner och gör just det.

1 juli, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *