Silvana Imam, otroligt tråkigt att vi inte fick se hela den tänkta showen på Bråvalla

Silvana Imam levererade Bråvallas mest politiska show, men hade tänkt att det skulle vara så mycket mer.

Det hon han visa på Panorama-scenen var det mest politiska och tyngsta samhällsinlägget under hela Bråvallas femåriga historia, men Silvana hade tänkt sig att det ändå skulle vara mycket mer. Showen startade femton minuter sent, och detta på grund av strul med led-skärmen som inte var inkopplad på rätt sätt.

– Lyssna, företaget vi hyrde med feta ledskärm från, fuckade upp min spelning. 2 Lata killar som hade glömt(!) sätta på strömmen i skärmarna, skriver Silvana Imam på Twitter som kommentar till sin spelning.

Silvana verkligen rasar på Twitter, och är starkt kritisk till hur det funkat med tekniken.
– Jag tar det här fett seriöst, det finns ingen plats för lallare här. Respekt till personalen på Bråvalla + mitt team som gjorde allt för att få skärmarna att funka även fast det inte var deras jobb. Vi hade fucking material från dokumentären om mig som gjort som har biopremiär i september. Så jävla arg och ledsen för att ni inte fick se det… Jag jobbar på en hög nivå, för mig är det orlimligt att kräva det från folk man hyr in. Sköt ditt jobb eller get sued. Vi ses i rätten. skriver Silvana Imam på Twitter.

Samtidigt lovar hon att detta kanske inte var den enda spelningen i år,

– Till alla mina tunga som var där, förvänta er att vi gör om exakt den här showen, med extra allt.

Silvana Imam går från klarhet till klarhet, och kulturbloggen lovar att stå längst fram den dagen hon visar hela sin show. Vi väntar och längtar.

1 juli, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *