Sweden Rock Festival – Danska Amalie Bruun är Myrkur

Skribent:

Plats: Sweden Rock Festival, RockKlassiker Stage
Artist: Myrkur
Betyg: 3

Jag tycker att stundtals så var bandet och låtarna riktigt bra med blandningen av de hårda Metallinstrumenten och Amalie Bruuns  vackra mystiska sång. Men i ungefär en tredjedel av låtarna så använde hon sin röst till ett skrikande av något slag och i mina öron lät det bara som ett högt väsande som inte tillförde någonting för låtarna.

De låtarna som var bland de bättre var när ljussättningen lugnade ner sig till bara en färg istället för att blinka med en stark lampa så att man knappt kunde se och när inte basen och trummorna grötade ihop sig så att man kunde höra mer av hennes röst. Konserten slutade med en låt som bara Amalie deltog i, men också intressant med denna låten var att hon spelade nyckelharpa. För mig var detta den bästa låten för det var lättare att lyssna på när inte basen överröstade allt annat.

Som ungdomsreporter hoppas jag ge lite modernare perspektiv. Hoppas ni gillar det!

8 juni, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *