Lyssna: Dan Blaax ft. Winter – Saxolove

Skribent:

Dan Blaax är en energisk 32-årig engelsk saxofonist och live performer bosatt i Göteborg. Han är flitigt bokad runt om i Sverige via Cannes, Marbella och Ministry of Sound London.
’Saxolove’ är debutsingeln för 32 åringen från London, som kommer att följas upp av en Sverige turne ’Dan Blaax Swedish Summer Tour. Turnen sparkas igång med en livespelning på Ullevi under Gothia Cup’s invigning 17 Juli i Göteborg.

Matilda Linden aka Winter, är en 18-årig talang från Partille, Göteborg, som tar studenten i år. Hon har under sin skolgång fått lite framgång med sidoprojektet Modesty som har bl.a spelats på P3 & P4. Hennes sammetslena unika röst har gift sig tillsammans med hookiga saxofonmelodier och en rullande produktion. Resultatet blev ’Saxolove’.

Tillsammans har dom gått ihop med det nystartade skivbolaget LMG|OUTFLY MUSIC GROUP för att släppa debutsingeln ’Saxolove’. Personerna bakom skivbolaget är Matias Lehtola & Claes Funke. Tillsammans har dom arbetat med världens största artister som Armin van Buuren, Hardwell, Nicky Romero. Under 2016 streamades deras låtar över 70 miljoner gånger.

Efter att ha arbetat med världens största skivbolag i över 10 år, så hoppar dom nu ut utan fallskärm och satsar på sitt egna brand LMG|OUTFLY, där dom även bygger sin bas för att hjälpa ny talang och dom presenterar stolt den rullande, somriga och kärraktäriska ’Saxolove’ framträtt av ; Dan Blaax ft. Winter.

19 maj, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *