Änglarnas kör i himlen har fått förstärkning av Chris Cornell – RIP

Skribent:

Chris Cornell är en av de rockröster som påverkat mig och mitt musik-lyssnande mest. Han sjöng och var frontnamn i Soundgarden och sedan i Audioslave. Han hade också en solokarriär.

Senast jag hörde honom live var på Sweden Rock för snart fem år sedan då han var där med Soundgarden. Av personliga, privata skäl lyssnade jag på den konserten utanför ingången (jag hade biljett och kunde lyssna inne vid scenen men av mycket privata skäl var jag tvungen att vara utanför grindarna just då). Men hans speciella, starka och fängslande röst hördes så väl.

Chris Cornell blev 52 år.

Dagens Nyheter berättar:
Den amerikanske sångaren Chris Cornell avled onsdags natt, bara timmar efter en konsert i Detroit, rapporterar Associated Press.
Enligt pressrepresentanten Brian Bumbury var döden ”plötslig och oväntad” och familjen bad om respekt för sitt privatliv i väntan på en medicinsk undersökning.

18 maj, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *