Nora Roberts är en av tidernas bäst säljande författare

Skribent:

NORA ROBERTS – författaren bakom pseudonymen J. D. Robb – är en av tidernas bäst säljande författare, med över 400 miljoner sålda böcker världen över. Sedan 1999 har samtliga böcker hon skrivit gått in på New York Times bestsellerlista, hon har vunnit oräkneliga priser och tidningen New Yorker har utnämnt henne till ”USA:s mest populära romanförfattare”.

Ett pressmeddelande berättar om några av hennes deckare:
Två personer hittats mördade: den första på en trottoar i regnet, den andra i sin egen lägenhet. Kriminalinspektör Eve Dallas har inga problem med att hitta kopplingar mellan brotten. Båda offren var vackra och framgångsrika kvinnor. Deras glamourösa liv och kärleksaffärer var ett ständigt samtalsämne runtom i stan. Och deras relationer till mäktiga män förser Eve med en lång lista på misstänkta – inklusive hennes egen pojkvän. Som kvinna vill Eve lita på mannen som hon delar säng med, som polis är det hennes jobb att ifrågasätta honom.

Mord med guldkant [Glory in Death] är den andra boken i Nora Roberts serie om mordutredaren Eve Dallas på New York-polisen.

17 maj, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *