Titta: Den första trailern för House of Cards – säsong 5

30 maj 2017 kommer den femte säsongen av tv-serien House of Cards på Netflix. Då blir, precis som vanligt, säsongens alla avsnitt tillgängliga hos Netflix.

Kevin Spacey och Robin Wright är självklart tillbaka som Frank och Clair underwood. Med i rollistan för säsong 5 finns också Joel Kinnaman, Michael Kelly, Jayne Atkinson, Neve Campbell, Derek Cecil och Paul Sparks.

Denna hyllade och prisvinnande tv-serie med Kevin Spacey och Robin Wright bygger på en brittisk miniserie med samma namn som bygger på en roman av Michael Dobbs.

House of Cards har hittills fått 33 Primetime Emmy Award nominations, bland annat i kategorin Outstanding Drama Series, Outstanding Lead Actor till Spacey, and Outstanding Lead Actress till Wright, för alla fyra säsonger som hittills sänts/streamats. House of Cards är det första tv-serien som skapats av en web-streamingtjänst som fått nomineringar till Emmy nominations. Serien har också fått åtta Golden Globe-nomineringar.

2 maj, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *