Snödrottningen med operasångaren Rickard Söderberg är årets julshow på Artipelag

Skribent:

Snödrottningen med operasångaren Rickard Söderberg är årets julshow på Artipelag.

Ett pressmeddelande berättar:
Snödrottningen är en julkväll med middag där glamour och humor blandas med storslagen musik. På scen flankeras operasångaren Rickard Söderberg av en fem musiker stark orkester samt de erkända solisterna Johanna Sannefors och Laine Quist. Trions kärlek till varandra, musiken och teatern utgör den grund som krävs för en storslagen föreställning.

Snödrottningen på Artipelag är Rickards andra julshow och följer upp fjolårets En klassisk jul som han gjorde tillsammans med Arja Saijonmaa. I årets show kan vi förvänta oss att ensemblen stämmer upp i både svenska och amerikanska julklassiker, samt även kända stycken hämtade från operans och musikalernas värld.

Till föreställningen serveras en trerätters middag signerad kökschef Stefan Pernemar med personal.

1 maj, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *