Lyssna: Miriam Bryant – Rocket

Skribent:

Miriam Bryant, en av Sveriges starkast lysande popstjärnor, har släppt singeln ”Rocket”.

– Det känns kul och pirrigt att äntligen släppa ”Rocket”, säger Miriam i ett pressmeddelande. Ofta brukar jag se livet från den mörka sidan, men den här gången har jag skrivit från den ljusa sidan. Jag är peppad!

År 2016 dominerade Miriam topplistorna och återfanns på listan över Sveriges mest streamade artister. Hon turnerade Sverige runt, vann Årets Låt för sommarens stora singel ”Black Car” på P3 Guld och var nominerad till Bästa Liveakt på samma gala samt till en Grammis. I januari släppte hon senaste singeln ”Everything”, som redan har sålt platina, och under våren och sommaren kommer hon turnera i Sverige samt släppa en EP.

21 april, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *