Paramore kommer till Cirkus och släpper nytt album

Skribent:

Tennessee-bandet Paramore som haft superhits som ”Ain’t It Fun”, ”Misery Business” och ”Still Into You” kommer till Cirkus och släpper nytt album i år.

Medgrundaren och trummisen Zac Farro har anslutit till bandet igen och trion är komplett: med Hayley Williams som sångerska och Taylor York på gitarr. Den 12 maj släpps bandets femte album ”After Laughter” och i sommar spelar bandet på Cirkus: fredag 7 juli!

Ett pressmeddelande:
Ända sedan debutalbumet ”All We Know Is Falling” från 2005 har bandet skördat framgångar och turnerat över hela världen. Priser och utmärkelser har regnat över bandet i form av Grammy Awards, Kerrang! Awards, MTV Europe Music Awards, NME Awards, People’s Choice Awards och Teen Choice Awards för att nämna några – för att inte nämna nomineringar i minst lika många galor genom åren.

Med en mix av alternative rock, pop punk, pop rock, emo pop och power pop har Paramore skapat ett lika unikt och framgångsrikt sound som en stark fanskara. De tre medlemmarna har nått nästan ikonstatus – med fanklubbssektioner spridda över hela världen.

Och vi kan glädja alla svenska Paramore-fans med att Paramores nya singel och video ”Hard Times” släpptes precis NU – och du kan se den HÄR!

Ladda upp med videon. Peppa inför albumsläpp. Och framför allt: var redo vid biljettsläpp den 28 april! Ses på Cirkus i sommar!

Datum

7/7 – Cirkus, Stockholm

21 april, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *