Lyssna: Shawn Mendes – There’s Nothing Holdin’ Me Back

Skribent:

Shawn Mendes har släppt en ny singel:“There’s Nothing Holdin’ Me Back”. Den 17 maj kommer han till Sverige för en konsert på Globen i Stockholm.

There’s Nothing Holdin’ Me Back” är tagen från nyutgåvan av albumet ”Illuminate” som även innehåller succésinglarna ”Treat You Better” och ”Mercy”. Låten är skriven av Shawn tillsammans med samma team som skrev ”Treat You Better”, producerad av Teddy Geiger (Mercy, Stitches mfl). “Illuminate” gick också rakt in på albumlistans första plats I Sverige när den släpptes förra året.

Shawn Mendes besökte Sverige senast i april förra året för en spelning på Arenan i Stockholm, konserten sålde slut på bara några minuter.

”Treat You Better” har sålt 5 x Platina i Sverige och låg Topp 5 på Singellistan i Sverige. Låten har streamats mer än 560 miljoner gånger på Spotify varav 28 miljoner gånger bara i Sverige. Uppföljaren ”Mercy” har sålt 3 x Platina i Sverige.

Shawns första album ”Handwritten” var utan tvekan 2015 års mest framgångsrika internationella debutalbum i Sverige. Sverige var det första land i världen att bli etta med ”Stitches” på Spotify. ”Stitches” har passerat 7 x Platina i Sverige.

20 april, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *