Tips: Är Detta Hökarängen? Annorlunda fotoutställning

Skribent:

Tips:
en annorlunda lokal fotoutställning i Konstiga Fönstret, Hökarängen som är en fotoutställning av Pelle Piano med bekanta miljöer i Hökarängen, tagna i annorlunda vinklar och perspektiv så man kan undra ”Är Detta Hökarängen?”

Där finns också en förhandsvisning av projektet ”Initial Passion”, ett väldigt speciellt porträttprojekt med en enfrågasintervju om vad som startade deras passion, med bl a Lasse Åberg, Björn Ranelid, Herman Lindqvist, Christer Lindarw m fl.
Detta sker i Konstiga Fönstret i Hökarängen, Sirapsvägen 3 med start den 28 april.

Fotografen berättar om sig själv:
Jag är en rubbad fotograf med många projekt och är nu uppe i 9 olika alias =), det unika med denna utställning är att jag gör den för en gångs skull under eget namn. Bekanta miljöer i Hökarängen fångade med spännande och ibland absurda perspektiv, vilket gör att man ibland ställer sig frågan, ”Är Detta Hökarängen?”.

19 april, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *