Lyssna: Albin Johnsén – Flyg

Skribent:

Med över 80 miljoner streams på sin katalog räknas Albin Johnsén in till de stora stjärnorna på Spotify och det doftar sommar och sköna känslor kring nya singeln ”FLYG” som släpptes på löngfredagen 14 april.

Ett pressmail berättar:
”FLYG” är skriven av Albin Johnsén, Gino Yonan (Laleh ”Bara Få Va Mig Själv”, ”Aldrig Bli Som Förr”, Nano ”Hold On”) och Markus Videsäter (Norlie & KKV), som även producerat singeln.

”Flyg var den första låten vi skrev till mitt kommande album. Jag kände från första raden jag skrev att här låten skulle bli något speciellt. Texten är en resa, jag blickar tillbaka på en period i mitt liv där jag var inne i beteenden som skadade mig själv och folk i min omgivning. Istället för att gräva ned mig i de mörka tankar som jag hade just då så tar jag sats och flyger iväg mot något mycket finare i låten.

Texten är också en hyllning till de personer som fanns där för mig när jag behövde det som mest. ”Jag älskar dig mamma förlåt för allt jag sabbat, jag vet du gråtit tårar som borde varit mina, jag tänkte bara på mitt så fick alla andra lida.” – Albin Johnsén

Lyssna på FLYG:

14 april, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *