Sana blir huvudperson i säsong 4 av Skam som kommer på påskafton hos SVT

Skam 4, den fjärde säsongen av den omåttligt populära norska tv-serien får svensk premiär på påskafton. Det har flera medier rapporterat. I Norge delas avsnitten upp i mindre delar och det första klippet av första avsnittet av säsong 4 lades ut måndag den 10 april och sedan läggs ett klipp ut per dag och på långfredagen visas avsnittet i sin helhet.

Tidigare säsonger kunde under en period ses utanför Norge, men nu går inte det längre. Som tur är för alla älskare av Skam i Sverige kommer serien att börja läggas ut på SVT Play från och med påskafton.

Vem handlingen i den fjärde och sista säsongen ska kretsa kring blev offentligt endast några dagar före premiären för första klippet. Huvudpersonen blir Sana – härliga, kloka, cyniska, klarsynta och ibland lite bitska Sana. Underbart. Denna unga kvinna med muslimsk bakgrund är helskön och det ska bli intressant att lära känna hennes liv lite mer.

12 april, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *