Lyssna: Vita Bergen – Nixon

Skribent:

Vita Bergen släpper nytt album i juni – nu kan du lyssna på första singeln Nixon.

Ett pressmeddelande berättar:

När Göteborgsbandet Vita Bergen släppte sitt debutalbum Disconnection 2015 resulterade det i utsålda Europaturnéer, internationella skivkontrakt och en P3 Guld-nominering i kategorin Årets Pop. De har med sina omtalade livespelningar etablerat sig på europeiska indiescenen och gjort över hundra gig.

Nu är Vita Bergen aktuella med nytt material. Den 2 juni kommer bandets andra album Retriever som färdigställdes i Los Angeles och släpps via Woah Dad!. Albumet producerades av frontfiguren och sångaren William Hellström tillsammans med Martin Forslund som bl.a. producerade på Håkan Hellströms senaste album.

Den 7 april släpptes albumets första singel: ”Nixon” – en poplåt där War on Drugs möter Madonna.

10 april, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *