Nano kommer till Liseberg

Skribent:

Folkets favorit Nano tar plats på Stora Scenen på Liseberg, skriver ett pressmeddelande:

Nano fick sitt stora genombrott i årets melodifestival. Han gick direkt till final och vann svenska folkets hjärtan med sin känslosamma och personliga låt Hold on. Den 4 juni står folkets favorit Nano på Stora Scenen.

Nano har både en röst och en historia som berör – på djupet. Från ett trassligt förflutet har han bestämt sig för att vända blad och satsa helhjärtat på musiken. Den 30-åriga fyrabarnspappan har ägnat sig åt musik större delen av sitt liv. 2015 släppte han sin debutsingel Lion som följdes upp av Perfect Melody, Pushin och The Day I’m Gone.

Under Melodifestivalen 2017 skrällde han i den första deltävlingen i Göteborg och tog sig direkt till final. Och om svenska folket hade fått bestämma hade han fortsatt ända till Kiev för att representera Sverige i Eurovision Song Contest, men den internationella juryns röster gjorde att Nano till slut hamnade på en andraplats. Nu får vi istället se honom på Lisebergs Stora scen den 4 juni.

7 april, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *