Lyssna: Snow Culture (Ana Diaz och Oskar Sikow) – The Box

Skribent:

När svenska låtskrivaren Ana Diaz, även känd som hyllad soloartist under eget namn, och Oskar Sikow, som tidigare spelade i bandet Kate Boy (men sedermera hoppade av och flyttade till L.A.) började jobba ihop blev det snabbt tydligt att de båda hade en längtan att få släppa på alla tyglar, regler och gränser och göra något annorlunda. Som duo under namnet Snow Culture gav de ut första singeln ”No Sleep” i början av året med enormt bra respons.

– Snow Culture blev verklighet när vi slutade bry oss. Det blev liksom min och Anas egna lilla värld där vi kan göra precis vad vi vill. Det var nog därför musiken sedan fick sådan bra respons. Vi fick tidigt kontakt med New York-baserade skivbolaget Neon Gold som trodde på oss från dag ett, säger Oskar Sikow.

Ana Diaz:

– Det gick väldigt snabbt alltihop, från att jag och Oskar möttes tills Snow Culture plötsligt bara fanns – mer än som idé – till signing. Hela processen har varit totalt luststyrd, vi har gjort som vi ville, kört på känsla och haft sjukt flyt. Så jävla skönt.

Nu är Snow Cultures andra singel här, lyssna på ”The Box”:

5 april, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *