Grattis: Ni vann filmen ”Fantastiska vidunder och var man hittar dem” – som dvd

Filmen ”Fantastiska vidunder och var man hittar dem” är en berättelse från Harry Potters vidunderliga värld, författad av JK Rowling. Filmen fascinerar och fick bra mottagande av filmkritiker. Kulturbloggen gav filmen betyg 4 (här kan du läsa vår recension).

Kulturbloggen har fått tag på tre exemplar av filmen som dvd. Nu kan våra besökare tävla om dessa filmer.

Ett pressmeddelande berättar om filmen:
”Fantastiska vidunder och var man hittar dem” är titeln på den lärobok i magizoologi som Harry Potter och de andra eleverna studerar på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Författare är magizoologen New Scamander. Filmen utspelar sig ca 70 år före handlingen i Harry Potter-filmerna: Året är 1926 och på New Yorks gator ödelägger ett mystiskt väsen allt i sin väg och hotar att avslöja den hemliga trollkarlsvärlden.

Newt anländer till New York då hans expedition runt jorden för att undersöka och rädda magiska varelser börjar närma sig sitt slut. När den intet ont anande mugglaren Jacob Kowalski av misstag släpper lös några av Newts vidunder måste ett udda gäng hjältar hjälpas åt för att fånga in de förrymda vidundren innan de kommer till skada, men deras uppdrag gör att de hamnar på kollisionskurs med mörka makter.

Eddie Redmayne (“Danish Girl”, “The Theory of Everything”) spelar huvudrollen som Newt Scamander. I övriga roller ser vi bland andra Colin Farrell och Jon Voight. Filmen är regisserad av David Yates som även regisserat de fyra senaste Harry Potter-filmerna. JK Rowling har skrivit manus efter sin bok med samma titel.

Tävlingen är nu avgjord. Vinnare är:
Paul Andersson i Höganäs
Åsa Holmkvist i Piteå
Roselyn Levita i Helsingborg

Så här gör du om du vill vara med och tävla om filmen som dvd:
Maila till
kulturbloggen snabel-a gmail punkt com
Skriv en motivering till varför just du ska vinna.
Tävlingen avslutas fredag den 7 april 2017 kl 12.00. Då måste du ha skickat ditt tävlingsbidrag.
Glöm inte att posta med din vanliga postadress, om du vinner måste vi kunna posta filmen till dig.
Tävlande som inte skickar med sin postadress har ingen chans att vinna.

2 april, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *