Lyssna: Cherrie – Lämna han feat Janice och Sikai

Skribent:

Cherrie har släppt singeln ”Lämna han” tillsammans med remix feat. Janice och Sikai .

2016 var ett lyckat debutår för Cherrie då hon släppte sitt efterlängtade och kritikerhyllade debutalbum ”Sherihan” som sålde guld och fick en mängd priser, bl.a. Grammis, P3 Guld, Manifestgalan m.m. Första singeln ”Aldrig Igen (må sådär)” har nu hunnit bli platinum och Cherrie har hyllats från alla håll, inte minst från publiken som tagit emot Cherrie med kärlek under hennes sommarturné i Sverige, spelningar i Los Angeles (öppnade för Jhene Aiko), samt kort turné i Kina, England, Norge, Finland och Danmark.

Nu väljer Cherrie att släppa den andra singeln ”Lämna Han” från sitt hyllade debutalbum. ”Lämna Han” är Cherries stöd till hennes tjejer som fastnat i keffa förhållanden. Uppmaningen att lämna han har blivit en publikfavorit under Cherries shower och blivit ett ”anthem” för att hitta styrkan att lämna dåliga saker bakom sig.

Singeln kommer med en remix signerad två fantastiska sångerskor från Sverige som under 2016 släppt debutsinglar, Janice och Sikai. En unik trio av sångerskor som ger fuckboi anthem:et extra styrka i våra öron. Låten är producerad av Spiros. Video släpps om 2 veckor.

17 mars, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *